vadeCity participarà del Smart City World Congress 2021

Sota l’eslògan It’s time to be smart, la companyia presentarà el seu estand en l’edició 2021 de la Smart City Expo World Congress 2021. El concepte central del pavelló de Vadecity serà el poder transformador de la tecnologia per a aconseguir ciutats més sostenibles i saludables

Del 16 al 18 de novembre, vadeCity participarà del Smart City Expo World Congress, que es realitzarà en Fira Barcelona. El concepte central de l’estand serà It’s time to be smart, amb el propòsit de convertir les ciutats en Smart Cities unint mobilitat i tecnologia. vadeCity desenvolupa solucions intel·ligents que donen resposta a les necessitats de mobilitat dels diferents actors socials: persones, organitzacions i municipis. D’aquesta manera, col·labora amb el desenvolupament sostenible de manera fàcil, segura i intel·ligent.

L’ecosistema que proposa vadeCity consta de 3 nodes per a aconseguir ciutats més sostenibles i saludables: Seguretat, Energia i IoT, Big Data i IA. Les solucions tecnològiques de la start up inclouen aquests tres nodes en el seu desenvolupament.

Un altre dels conceptes clau de la participació de vadeCity en la Smart City Expo World Congress seran els Objectius de Desenvolupament Sostenible, la iniciativa impulsada per Nacions Unides. vadeCity forma part del Pacte Mundial de Nacions Unides per a la consecució d’aquests objectius, alineats amb l’Agenda 2030. Concretament, vadeCity participa per a aconseguir 6 objectius:

3- Salut i Benestar

7- Energia assequible i no contaminant

9- Indústria, Innovació i Infraestructura

11- Ciutats i Comunitats Sostenibles

12- Producció i Consum responsables

13- Acció pel clima

El primer projecte de vadeCity és vadeBike, un sistema d’estacionament intel·ligent, segur i sostenible per a les ciutats. A més de garantir la seguretat, vadeBike promou la micro mobilitat i fomenta hàbits de vida saludables. D’altra banda, té la possibilitat de càrrega de vehicles i de Sharing (amb vehicles free floating) i sharing corporatiu.

vadeCity es posiciona com a pionera en el desenvolupament de solucions de mobilitat per a Smart Cities. El sistema desenvolupat per la companyia permet proporcionar dades de traçabilitat a altres empreses o entitats que els necessiten per a millorar la mobilitat i la sostenibilitat. La Smart City Expo World Congress és un dels esdeveniments sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents més importants del món. En 2021, reunirà representants de 400 ciutats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

vadeCity participará del Smart City World Congress 2021

Bajo el slogan It’s time to be smart, la compañía presentará su stand en la edición 2021 de la Smart City Expo World Congress 2021. El concepto central del pabellón de Vadecity será el poder transformador de la tecnología para conseguir ciudades más sostenibles y saludables

Del 16 al 18 de noviembre, vadeCity participará del Smart City Expo World Congress, que se realizará en Fira Barcelona. El concepto central del stand será It’s time to be smart, con el propósito de convertir las ciudades en Smart Cities uniendo movilidad y tecnología. vadeCity desarrolla soluciones inteligentes que dan respuesta a las necesidades de movilidad de los diferentes actores sociales: personas, organizaciones y municipios. De esta manera, colabora con el desarrollo sostenible de manera fácil, segura e inteligente.

El ecosistema que propone vadeCity consta de 3 nodos para conseguir ciudades más sostenibles y saludables: Seguridad, Energía y IoT, Big Data e IA. Las soluciones tecnológicas de la start up incluyen estos tres nodos en su desarrollo.

Otro de los conceptos clave de la participación de vadeCity en la Smart City Expo World Congress serán los Objetivos de Desarrollo Sostenible, la iniciativa impulsada por Naciones Unidas. vadeCity forma parte del Pacto Mundial de Naciones Unidas para la consecución de estos objetivos, alineados con la Agenda 2030. Concretamente, vadeCity participa para lograr 6 objetivos:

3- Salud y Bienestar

7- Energía asequible y no contaminante

9- Industria, Innovación e Infraestructura

11- Ciudades y Comunidades Sostenibles

12- Producción y Consumo responsables

13- Acción por el clima

El primer proyecto de vadeCity es vadeBike, un sistema de estacionamiento inteligente, seguro y sostenible para las ciudades. Además de garantizar la seguridad, vadeBike promueve la micro movilidad y fomenta hábitos de vida saludables. Por otro lado, tiene la posibilidad de carga de vehículos y de Sharing (con vehículos free floating) y sharing corporativo.

vadeCity se posiciona como pionera en el desarrollo de soluciones de movilidad para Smart Cities. El sistema desarrollado por la compañía permite proporcionar datos de trazabilidad a otras empresas o entidades que los necesitan para mejorar la movilidad y la sostenibilidad. La Smart City Expo World Congress es uno de los eventos sobre ciudades y soluciones urbanas inteligentes más importantes del mundo. En 2021, reunirá a representantes de 400 ciudades 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *